de witte veer

Ruim 13 jaar geleden ben ik begonnen op de Zorghoutvesterij om samen met cliënten houten producten te ontwikkelen en te maken.  Nadat het werk met de cliënten stil kwam te liggen door de Lock down in 2020 kreeg ik tijd en ruimte om een grafkist te ontwerpen en te maken voor de eigenaar van Landgoed Welna. Deze grafkist viel erg in de smaak bij een aantal begrafenisondernemers uit de buurt. Ik zag dit als een kans ben samen met de Directeur van landgoed Welna om tafel gegaan om hier handen en voeten aan te geven. Daarom ben ik naast mijn werk voor de Zorghoutvesterij begonnen met een nieuwe werkplaats; de Witte Veer.

 

Ik hoop u een keer te ontmoeten in mij werkplaats.

growdfunding start up

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op welna gegroeid
en gemaakt

Ruim 13 jaar geleden ben ik begonnen op de Zorghoutvesterij om samen met cliënten houten producten te ontwikkelen en te maken.  Nadat het werk met de cliënten stil kwam te liggen door de Lock down in 2020 kreeg ik tijd en ruimte om een grafkist te ontwerpen en te maken voor de eigenaar van Landgoed Welna. Deze grafkist viel erg in de smaak bij een aantal begrafenisondernemers uit de buurt. Ik zag dit als een kans en ben samen met de Directeur van landgoed Welna om tafel gegaan om hier handen en voeten aan te geven. Daarom ben ik naast mijn werk voor de Zorghoutvesterij begonnen met een nieuwe werkplaats; de Witte Veer.

 

een kist van
de witte veer

Als je een kist van de Witte Veer koopt dan koop je meer dan alleen een kist. Je wordt deel van een reis, alleen of samen met anderen.

 

  • je eigen kist bouwen (met begeleiding)
  • of met vrienden en familie
  • maak tastbare herinneringen

 

  • lokaal 100% 100%
  • natuurlijke materialen 100% 100%
  • ambachtelijk gemaakt 80% 80%
  • maatschappelijk verantwoord 50% 50%

quote van een begrafenis ondernemer of klant