Diensten & werkplaats

 

 

 

 

 

 

 

 

uitvaartProducten

Bert Jan maakt grafkisten, baren en aanvullende uitvaartproducten met passie. Hij ontwierp zelf een aantal doodskisten & baren. Deze zijn te koop via de webwinkel op deze site of via je uitvaartondernemer.
Daarnaast werkt Bert Jan ook graag samen met de klant aan een eigen ontwerp. Hiervoor kun je een ontwerpsessie met hem als werkplaatsmeester boeken. Ook voor een blijvende herinnering of een persoonlijk bedankje voor je gasten ben je bij Bert Jan aan het goede adres. Neem een kijkje in de webshop of neem vrijblijvend contact op met Bert Jan. 

je eigen grafkist maken

In sommige culturen is het normaal om je eigen ‘vervoersmiddel’ te maken naar de andere zijde.  Als een van de weinige grafkistmakers biedt De Witte Veer de mogelijkheid om je eigen grafkist of die van een dierbare te maken. Daarbij kun je kiezen om de kist helemaal zelf te bouwen of om een bestaande kist een persoonlijke touch te geven.

Door de prachtige omgeving kun je bij De Witte Veer in alle rust met een groep vrienden of familieleden aan een grafkist werken. De rust, de ruimte van het bos en de groene omgeving hebben een helende werking op het verdriet van de hele groep.

Je kunt samen een mooie wandeling maken door het bos, de plek bezoeken waar de boom heeft gestaan, samen de planken schuren of vanuit de luie stoel in de hoek van de werkplaats kijken naar je toegewijde vrienden.

Met een passie voor hout, maakt
Bert Jan grafkist of baar op maat

een grafkist afwerken

Wil je niet je eigen doodskist bouwen, maar wel met familie en/of vrienden een kist afwerken zodat het die persoonlijke touch krijgt die jij belangrijk vindt? Bij De Witte Veer kun je samen je eigen draai geven aan een doodskist of baar.

 

je eigen grafkist maken

Wil je zelf je grafkist bouwen? Bij de Witte Veer kan het. Maak samen met de werkplaatsmeester een keuze uit de ontwerpen en houtsoorten die er zijn. Tijdens de bouw is er ruimte voor natuur, wandelen, verdieping of stilte.

De Witte Veer

Vrijwel alles is mogelijk en elke (laatste) wens is bespreekbaar.  Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op.

#Ecologisch
#duurzaam
#Lokaal

In werkplaats de Witte Veer werken we zoveel mogelijk met ecologische producten.

Uniek nummer geeft herkomst.
Het hout komt van Landgoed Welna en we weten precies welk hout gebruikt is voor jouw kist, om welke boom het ging en waar deze stond.

Stoffen
De stoffen die we gebruiken, zoals linnen, hennep of katoen, komen uit de buurt.