crowdfunding

de start van
de witte veer

Niet alleen een goed verhaal, maar bovenal een mooi product.

Van idee
naar uitvoering

In 2020 sprak de eigenaar van Welna de wens uit dat ik met hout afkomstig van het landgoed een grafkist voor hem maakte. In de werkplaats van De Zorghoutvesterij van ‘s HeerenLoo ontstond een unieke grafkist waar de eigenaar, bekenden en begrafenisondernemers enthousiast op reageerden. Ik had mijn passie gevonden en het idee voor De Witte Veer was geboren.


Geloof jij ook in een duurzame, circulaire toekomst?

Om De Witte Veer te realiseren zijn gereedschap en machines nodig. Om het grove eiken glad te krijgen, Het dennenhout zacht te maken en het linnen te naaien zijn een vlakbank, zaagtafel en naaimachine nodig. Uiteraard tweedehands, omdat ik geloof in een circulaire wereld. Wil je me helpen om mijn droom te realiseren? Dan kun je een donatie doen. In ruil daarvoor kun je kiezen uit verschillende bedankjes:

 

Donatiemogelijkheden

€ 9,95
Optie I

+Persoonlijk kaartje

+ witteveer hanger

€ 29,95
Optie II

+Persoonlijk kaartje

+ Kaarzenstandaard small

€ 59,95
Optie III

+Persoonlijk kaartje

+ Kaarzenstandaard  large

€ 99,95
Optie III

+Persoonlijk kaartje

+ Kaarzenstandaard Large

+ Je naam vereeuwigd in de werkplaats

€ 199.95
Optie V

+Persoonlijk kaartje

+ Kaarzenstandaard Large

+ Je naam vereeuwigd in de werkplaats

+ VIP uitnodiging openingsfeest

 
 
Totaal: € -

Dank Je Wel!

Mocht je niet willen of kunnen doneren maar je wilt wel wat betekenen voor De Witte Veer, dan kan een mogelijkheid  zijn om oude machines, materialen te doneren of hulp te bieden op een andere manier. Je bent natuurlijk ook welkom om een kop koffie of thee te komen drinken. Neem even contact met mij op.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig met je gegevens om.

Ik gebruik ze allen om je een kaartje te sturen met de uitnodging om je cadeau op te komen halen en voor de administratie. De betaling word veilig gedaan via ideal.  Mocht je in de toekomst op de hoogte gehouden willen worden schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

HUIDIGE STAND

OP TE HALEN BEDRAG: €2000,-
€ 199 / € 2.000